lunes, 26 de marzo de 2012

Canvi i futur al sector de la Construcció

0 comentarios
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza una jornada de treball i debat sobre la reorientació del sector de la construcció. Es debatran els canvis que cal impulsar per accelerar la reorientació i propiciar una recuperació de l’activitat més ràpida i amb fonaments sòlids pel futur.

El sector de la construcció ha estat funcionant els darrers anys, impulsat prioritàriament pel crèdit accessible i a baix interès, i els seus efectes. Cal substituir aquest motor, canviar l’impuls de l’excés de crèdit per la tracció de la demanda real, amb el que això implica de reorientació de tot el sector, dels seus objectius i procediments.

Mitjançant set àmbits, amb experts de procedència pluridisciplinar que cobreixen diferents aspectes del sector de la construcció, es vol obtenir un conjunt de propostes que posteriorment seran presentades en una taula rodona de cloenda.


Forum COAC Impulsa


Avui d'ha debatut al COAC sobre el futur del sector. Us deixo el video de la taula rodona de conclusions, amb els següents assistents:

Ponents: Joan B. Casas, Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Josep Miarnau, President de CONSTRUMAT
Robert Brufau, Arquitecte, soci fundador de BOMA-INPASA i
Conseller Delegat de PROMUNSA
Fernando P. Méndez, Registrador de la Propietat

Cloenda: Lluís Comerón, Degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya
Lluís Recoder, Honorable Conseller de Territori i Sostenibilitat
de la Generalitat de CatalunyaEscrito por: Javier Luna Corento

Deja aquí tu comentario